PP Balears

Llorenç Galmés: “Volem que les persones grans puguin ser Cuidades i ben ateses a casa seva”

• El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a crear una targeta social, més places de dia i més places residencials
• Galmés: “Les nostres persones majors han de tenir l’opció de poder triar on i com volen que les cuidem”

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha recalcat, avui dijous a Lluc, que “volem que les persones grans puguin ser cuidades i ben ateses a casa seva”. En aquest sentit, s’ha compromès a crear una nova targeta social per atenció a les persones necessitades “amb la qual eliminarem la burocràcia per a les ajudes econòmiques i pel suport professional, que també reforçarem”

Llorenç Galmés ha incidit en que “les nostres persones majors han de tenir l’opció de poder triar on i com volen que les cuidem”. Per això, ha anunciat que “crearem, també, més places de dia i més places residencials”

“Millorarem els serveis socials per a que cada persona amb necessitats específiques pugui ser atesa com li correspon; el tracte del tu a tu és el sistema en el que creiem i en el que hi farem feina des del minut zero en presidir el Consell de Mallorca”, ha destacat el candidat popular a la presidència de la institució insular.

Respecte l´ajuda econòmica per dependència,”l’ampliarem perquè les persones puguin tenir un cuidador i estar a casa seva. No hem de renunciar a les residencies públiques, però hem de pensar que fa unsa anys la col.laboració público-privada va permetre a moltes persones accedir a una plaça de residència concertada i pensam que és un bon model”, ha conclòs.

Etiquetes:

Partido