PP Balears

Llorenç Galmés: "Les rondes són clau en molts de municipis per acabar amb el caos circulatori"

• El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a fer rondes com la d’Artà i Inca i a millorar-ne d’altres com la de Sineu
• Galmés: “Farem molta feina per a minvar el col.lapse circulatori del centre dels municipis”

El candidat popular a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha anunciat, avui dimarts a Artà, que “les rondes són clau en molts de municipis per a acabar amb el caos circulatori”. Així, s’ha compromès a fer rondes com la d’Artà i Inca i a millorar-ne la de Sineu.

Amb tot, Llorenç Galmés ha recalcat que ‘farem molta feina per a minvar el col•lapse circulatòri del centre dels municipis”.”A més dels nervis i de les incomoditats pels conductors, un embós en el centre de municipis com el d’Inca pot convetir-se en un greu risc perquè sense poder anar ni per endavant ni per enda-rrera pot dificultar l’actuació per part d’Emergències i els cossos i forces de seguretat”, ha argumentat.

Llorenç Galmés es mostra convençut de que “fent les rondes que Mallorca necessita d’agilitarà, també, l’activitat comercial dels pobles perquè sense trànsit pesat i amb millor circulació, a la gent li serà més còmode anar a les botigues, bars i restaurants dels nuclis urbans”.

El candidat popular a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, destaca que “amb aquestes mesures també s’impulsa que hi hagi més zones per a vianants; que així podran passetjar tranquilament”.


Etiquetes:

Partido