PP Balears

Llorenç Galmés: “Crearem noves ajudes per a la promoció i comercialització de l’artesania”

• El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a també a potenciar les marques artesanals mallorquines
• Llorenç Galmés: “La industria artesana i la preservació de les tècniques artesanes serà una de les nostres prioritats”

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s’ha compromès a crear noves línees d’ajuda per a la promoció i comercialització de l’artesania mallorquina. Això, a més de per a la potenciació de marques, per a la modernització i manteniment dels tallers, per a la formació d’artesans i pel foment de l’aprenentage artesanal.

Llorenç Galmés ha incidit en que “la industria artesana i la preservació de les tècniques artesanes serà una de les nostres prioritats”. En aquest sentit, ha explicat que “actualitzarem el Reglament d’Oficis Artesans amb el qual es ca-taloga els oficis de brodadora, pelleter, etc i les qualificacions d’ artesà, mestre artesà i del mestre honorari”.

A més, el candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha argumentat que “ens coordinarem amb els ajuntamets per a que a les fires i als mercats els artesans tenguin una ubicació adecuada dels artesans”.

Etiquetes:

Partido