PP Balears

Isern recuperarà la recollida de trastos a domicili i els xafarranxos de neteja a les barriades

• També tornarà a posar bosses als 400 dispensadors repartits en els pipicans de la ciutat i posarà novament en marxa els equips neta pintades eliminats pel Pacte
• Recorda que malgrat els 20 milions d'inversió en màquines de neteja, la contractació de 300 operaris i el 60% més d'alts càrrecs, "Palma és la cinquena ciutat més bruta d'Espanya"

El candidat a la alcaldíade Palma, Mateu Isern, ha anunciat avui que quan sigui batle "canviarem el model d'organització a EMAYA per un altre eficaç i eficient, recuperarem el sistema de recollida de trastos a domicili, que ara s'apilen al carrer, els xafarranxos de neteja a les barriades i els equips elimina grafits que embruten el nostre patrimoni ".

En aquest sentit Isern ha lamentat que amb 200 milions d'euros més de pressupost el Pacte d'esquerres ha eliminat serveis que han estat determinants perquè Palma hagi estat reconeguda per l'OCU com la cinquena ciutat més bruta d'Espanya. "Amb 20 milions d'inversió en noves màquines de neteja, amb 300 persones més en plantilla i amb un 60% més d'alts càrrecs a EMAYA, Palma ha aconseguit en aquesta legislatura ostentar el dubtós honor de ser la cinquena ciutat més bruta d'Espanya" , ha precisat el candidat a l'alcaldia de Palma.

Per això, Isern ha apuntat que quan sigui batle "posarem en marxa les brigades lleva herbes que poblen les nostres voreres, reposarem, després de 4 anys sense fer-se, les borses en els 400 dispensadors repartits pels pipicans de la ciutat, farem que surtin a treballar les noves màquines de neteja que a dia d'avui estan aparcades i netejarem, per primera vegada, l'interior dels nous contenidors ".

Isern ha conclòs assegurant que "en definitiva, donarem resposta a les necessitats dels palmesans gestionant amb eficàcia, rigor i sentit comú. Perquè per a nosaltres, el més important és el benestar de les persones ".

A més, ha alertat que el model de gestió dut a terme per l'esquerra a EMAYA ha tingut com a conseqüència que l'empresa municipal, que el 2015 va tancar l'exercici amb 3 milions d'euros de beneficis, actualment acumuli un dèficit de 5 milions i un deute de 49 milions d'euros, el que ha obligat la companyia a posar en marxa el seu segon pla de sanejament en menys de 10 anys. El primer es va aplicar també amb un govern d'esquerres a Cort.

Isern ha fet aquestes declaracions durant el rodatge d'un vídeo en diferents punts de la ciutat on ha pogut conèixer de primera mà el deficient estat de la neteja urbana.

Etiquetes:

Partido