PP Balears

Isern anuncia que Palma comptarà amb un nou camió de bombers autoescala i 100 policies locals més

• Lamenta que les dades de l'OCU i Interior considerin Palma com la cinquena ciutat més bruta i insegura d'Espanya
• Considera inexplicable que gestionant amb 200 milions més, l'esquerra no hagi pogut dotar els bombers dels mitjans materials necessaris "per poder fer bé la seva feina"

El candidat a l'alcaldia de Palma, Mateu Isern, ha anunciat avui, coincidint amb la divulgació de la notícia que assenyala a Palma com la cinquena ciutat més insegura d'Espanya, que quan sigui alcalde "destinarem els recursos que necessaris per aconseguir que els palmesans visquin en una ciutat més segura ".

En aquest sentit, s'ha compromès a incorporar, "com a mínim, 100 nous agents a la Policia Local", recuperar el policia tutor i el policia de barri. També ha precisat que "dotarem al cos de bombers d'un nou vehicle autoescala" i que es repararan els camions avariats. També ha garantit que es impulsarà la tramitació de la Llei del Foc per a regular les condicions laborals dels bombers de Palma i que aquests comptaran amb els nous equips de respiració compatibles amb el seu sistema de comunicacions.

Isern, que avui ha assistit al parc de bombers de Son Malferit a una trobada amb l'Agrupació Professional de Bombers de Palma (APBP) per dotar el Cos dels recursos que consideren imprescindibles per a l'exercici de la seva tasca, ha dit que "després de 4 anys de govern d'esquerres a l'ajuntament, Palma ha passat d'estar considerada com la millor ciutat del món per viure a ser la cinquena ciutat més bruta i més insegura d'Espanya "tal com es desprèn d'un informe de l'OCU i de les dades facilitades ahir pel ministeri d'Interior.

Isern ha denunciat que "havent gestionat amb 200 milions d'euros més, no s'explica que el pacte d'esquerres hagi estat incapaç de dotar el cos de Bombers de Palma dels recursos necessaris per poder fer bé la seva feina, que no és altre que el de garantir la seguretat de les persones en cas d'emergència i, per descomptat, la seva pròpia en l'exercici de la seva activitat ".

Així, ha afegit que "no s'entén que dels 8 vehicles autoescala del cos només funcioni un, que acumula més de 30 anys de servei i no pot circular a més de 50 km / h. Tampoc ho és que aquesta reclamació, que ha estat una constant al llarg de la present legislatura, no s'hagi atès. Insisteixo: gestionant amb 200 milions d'euros més ", ha assenyalat.

Isern ha conclòs indicant que el seu compromís obeeix al fet que per al PP "les persones són el primer. Ho és el seu benestar però, per sobre de tot, la seva seguretat ".

Etiquetes:

Partido