PP Balears

Company: "Potenciarem el binomi turisme-esport per desestacionalitzar i promocionar les nostres Illes"

• Company critica que Armengol hagi evitat la celebració de grans esdeveniments esportius i es compromet a donar-los suport perquè "suposen un gran impacte econòmic

El president del PP balear i candidat al Govern, Biel Company, ha acompanyat aquest matí al president nacional, Pablo Casado, durant la seva visita a Palma on ha reafirmat "el nostre suport al binomi turisme-esport com a important eina de desestacionalització turística i impulsarem l'organització de tot tipus d'esdeveniments esportius, especialment els que es realitzen en temporada baixa ".

En un acte al qual també han acudit els candidats al Consell de Mallorca, Llo-renç Galmés; l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern i l'eurodiputada, Rosa Estaràs, Company ha destacat el compromís del PP per l'esport balear "per molt que el Govern d’Armengol no li agradi. Aquesta legislatura han donat l'esquena a l'esport; han fet tot el possible per evitar que la Copa Davis, amb el nostre gran Rafa Nadal, pogués disputar-se a Mallorca, com també van evitar que la selecció espanyola de bàsquet, liderada per la mallorquina Alba Torrens, dis-putés un amistós aquí ".

El líder del PP balear ha afegit que "davant del menyspreu d'Armengol i els seus socis a l'esport, nosaltres sí que ho defensarem i el recolzarem" i ha afirmat que "volem més centres d'alt rendiment com la Rafa Nadal Academy i defensem les proves cicloturistes, els mig-maratons o les curses per la muntanya ", entre altres esdeveniments esportius, perquè," a més de fomentar els valors propis de l'esport, suposen un gran impacte econòmic en els mesos que més ho necessita l'economia balear ".

A més, Company no s'oblida "del nostre esport amateur o semiprofessional al qual ajudarem amb una política de subvencions transparent, equitativa, proporcionada i àgil, que ofereixi seguretat i confiança, i les ajudes s'abonin en un termini mínim".

MENYS TURISTES PER LA TURISMOFÒBIA DEL GOVERN
D'altra banda, el president PP balear ha apuntat que "actualment tenim un Govern turismofóbic, el que ha produït que hi hagi previsions de baixada im-portant de turistes per al 2019; de fet, al maig ha baixat un 20% l'activitat en zones turístiques "de Mallorca, el que per al líder 'popular' és" especialment preocupant ".

Així mateix, Company ha assenyalat que "xerrar d'economia a les Balears és xerrar de turisme i, lamentablement, tenim un Govern que no el defensa o ho fa amb tebiesa. Davant notícies com el 20% de caiguda de reserves, nosaltres de-fensam amb fermesa el turisme com a motor econòmic de les Illes i per això recuperarem la Llei Turística del Partit Popular, que afavoria la generació de riquesa ".

Etiquetes:

Partido