PP Balears

Company: "Només el Partit Popular pot liderar un Govern que sigui alternativa al Pacte d'esquerres"

• "No pactarem ni governarem amb partits que s'allunyin de la centralitat i la moderació, perquè la radicalitat d'esquerres no es combat amb radicalitat de dretes"

El candidat del PP a la presidència del Govern, Biel Company i el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, han acudit aquest horabaixa a una trobada amb simpatitzants i afiliats a la plaça Pere Garau per donar a conèixer les principals línies del projecte de la formació per a Palma i Balears. Durant l'acte, Company ha animat els assistents a confiar en el Partit Popular, perquè "només un PP fort i referent del centredreta, pot liderar un Govern que sigui alternativa al Pacte d'esquerres".

El dirigent popular ha afirmat que "volem liderar el canvi a Balears per millorar tot allò que el Govern d'Armengol i els seus socis ha empitjorat en els darrers quatre anys" i ha afegit que, per això, "no pactarem ni governarem amb partits que s'allunyin de la centralitat i la moderació, perquè la radicalitat d'esquerres no es combat amb radicalitat de dretes ".

En relació al projecte del PP, Company ha explicat que aquest consta de quatre pilars bàsics "solucionar problemes diaris que el Pacte no ha sabut resoldre o ha agreujat, com l'accés a l'habitatge, la mobilitat, la depuració d'aigües, la seguretat i la neteja de les nostres ciutats; disminuir la pressió fiscal, mitjançant una baixada d'impostos, sobretot per a rendes mitjanes i baixes; impulsar l'economia, a través de mesures estructurals, el suport al turisme, l'emprenedor, el canvi de la prohibició per l'incentiu i la legislació des del consens i, finalment, implementar mesures per ajudar les famílies, com l'educació gratuïta 0 -3 anys, ajudes a la compra de llibres de text, o una major cobertura sanitària i uns millors serveis socials ".

En definitiva, el candidat del PP al Govern ha assenyalat que "el nostre projecte és el de les persones, les famílies, la classe treballadora, els autònoms i els emprenedors. És un projecte per recuperar la política al servei de la gent, fugint dels debats estèrils, de la confrontació i de les batalles ideològiques ".

ISERN: UNA PALMA MÉS NETA I SEGURA

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, ha reafirmat el seu compromís amb "una Palma més lliure, més neta i més segura", en la qual es recuperarà en antic sistema de recollida de trastos, la 'brigada exprés', per al manteniment de les barriades i en la qual es potenciarà la figura del policia de barri perquè "sempre tingueu un policia a prop quan més ho necessiteu".

Així mateix, Isern ha afirmat que "quan sigui batle governaré per a tots" i ha destacat que garantirà el dret dels ciutadans a comunicar-se amb l'Ajuntament en qualsevol de les dues llengües oficials de la comunitat autònoma.

Etiquetes:

Partido