PP Balears

Company: "Concentrar el vot al PP és l'única opció perquè no segueixi el Pacte d'esquerres"

• "Només el Partit Popular ofereix l'experiència, la centralitat i el sentit comú necessari per a governar les institucions de les Balears"
• "Sortim a guanyar i a governar sense radicalismes"

El president del PP balear i candidat al Govern, Biel Company, acompanyat dels candidats al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i a la batlia de Palma, Mateo Isern, i l'eurodiputada, Rosa Estaràs; ha afirmat aquest matí que "el Partit Popular és l'única alternativa a 4 anys més d'un Govern dirigit per Armengol i els seus socis radicals que, tot i comptar amb 4000 milions més ha estat incapaç de donar un impuls econòmic a les Illes. Sortim a guanyar i a governar sense radicalismes ".

"Defensam un projecte en positiu, centrat i amb l'objectiu de sumar, que compta amb un equip amb experiència, ganes i il•lusió" ha dit Company, i ha destacat que "volem canviar un Govern d'esquerres radical i de confrontació, per un capaç de solucionar els problemes de les persones, que només pot ser liderat pel Partit Popular ".

En aquest sentit, el líder dels populars de les Illes Balears ha apuntat que "només el Partit Popular al centredreta, ofereix l'experiència, la centralitat i el sentit comú necessari per a governar les institucions de les Balears".

Així, Company ha posat èmfasi que "l'única alternativa per evitar un altre Pacte d'esquerres és el PP", pel que ha destacat que "optar per partits minoritaris o ambigus són vots per Armengol" i ha fet al•lusió al que ha passat en les eleccions generals, en les quals "votar altres opcions de centredreta ha fet a Pedro Sánchez president"

D'altra banda, Biel Company ha afirmat que "la desacceleració que anuncien les organitzacions empresarials fa necessari un impuls econòmic que el PP ja ha fet en el passat". En aquest sentit, la reforma fiscal que suposarà una baixada d'impostos, especialment a rendes mitjanes i baixes, i la recuperació de les lleis Agrària, Turística i del Sòl seran les primeres mesures que adoptarà el Partit Popular per impulsar l'economia.

Finalment, el candidat del PP al Govern ha explicat que "amb el superàvit de les Balears i gestionant correctament els pressupostos més alts de les història de la CAIB, podrem dur a terme el nostre projecte" i ha conclòs afirmant que "és possible una altra forma de fer política basada en resoldre els problemes diaris de la ciutadania i servir a la gent ".

GALMÉS: "VOLEM SOLUCIONAR ELS PROBLEMES DELS MALLORQUINS"

El candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha afirmat que "Mallorca no es mereix una paràlisi absoluta durant 4 anys més" i ha apuntat que "després d'una legislatura d'un govern radical i sectari, hi ha una alternativa liderada pel Partit Popular, que farà feina per donar solució als problemes, necessitats i inquietuds dels mallorquins ".

Per això, Galmés ha demanat als ciutadans que "comparin projectes i persones i el diumenge ens donin l'oportunitat de governar per donar solució a les necessitats de Mallorca".

ISERN: "L'ÚNICA ALTERNATIVA AL GOVERN DE Hila I NOGUERA ÉS LA UNIFICACIÓ DEL VOT AL PP"

Per la seva banda, Mateo Isern ha posat de manifest que "Palma no havia tingut un equip de govern tan sectari i tan ineficaç com aquest" i ha apuntat que "la ciutat està més encallada, insegura i bruta que mai", per la que ha demanat que "aquells palmesans que no vulguin que el Pacte d'esquerres continuï governant, centralitzin seu vot al Partit Popular per evitar que passi el mateix que a les eleccions generals".

ESTARÀS: "TENIM L'EXPERIÈNCIA I EL PROJECTE QUE EUROPA NE-CESSITA"

Finalment, Rosa Estaràs ha explicat que "votar Europa és votar drets fonamentals, justícia, igualtat, equitat i solidaritat" i ha demanat que sé de la confiança al Partit Popular com "un dels principals fundadors del projecte d'Europa", i que no es facin experiments, perquè "nosaltres tenim el projecte i l'experiència necessària"

Etiquetes:

Partido